Entertainment

House of Horror

AEGON zaal

AEGON zaal

Het spookt in het theater: grote illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun rijk van geheimen. In tal van nieuwe illusie-acts gaat Klok de strijd met hen aan. Met revolutionaire projecties en speciale effecten zuigt hij zijn publiek mee in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt. Een grootschalige griezelversie voor de hele familie.

Kroonluchters flikkeren, ergens schiet een zwartgeklede vrouw achter een gordijn. Vanuit de catacomben trekt een akelige mist omhoog. Het spookt in het theater: grote Illusionisten uit het verleden zijn namelijk op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk van geheimen.
In tal van nieuwe illusie-acts zien we hoe een onverschrokken Hans Klok – gesteund door zijn mysterieuze bruiden, dansers en internationaal bekroonde circusartiesten – de strijd met ze aangaat. De kaarten worden geschud… en hoe!
In deze grootschalige griezelversie voor de hele familie krijgt het publiek een totaal nieuwe kant van ’s werelds snelste illusionist te zien. Met revolutionaire projecties en speciale effecten zuigt Klok u mee in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt.

Website: www.hansklok.nl