Cabaret

Harry Piekema

Man wil trap op met lampje

Rabobank zaal

Prijs € 20,25
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 20,25
incl. garderobe en pauzedrankje

Harry Piekema werd een BN’er dankzij de succesvolle reclamecampagne voor Albert Heijn. Maar zijn roots lonkten: in 2015 keerde hij met de voorstelling ‘Onbekend’ terug in het muzikale theater. In ‘Man wil trap op met lampje’ komen al zijn talenten samen: eigen liedjes, verhalen met diepgang en de persoonlijke band met het publiek. Piekema koppelt grote vragen aan dagelijkse beslommeringen, slapstick aan muzikaliteit en liederen aan verhalen.


Harry Piekema zingt, vertelt, bedenkt, acteert, ontroert en laat mensen lachen. Dat doet hij al jaren in vele theaterproducties en in de commercials, die de laatste tien jaar zijn landelijke bekendheid zo groot maakten, deed hij al niet anders.
In ‘Man wil trap op met lampje’ komen al zijn talenten samen: het eigen liedrepertoire waar het publiek op festival De Parade zo enthousiast over was, de diepgang in de verhalen en de persoonlijke band met het publiek. Piekema koppelt grote vragen aan dagelijkse beslommeringen, slapstick aan muzikaliteit en liederen aan verhalen.
‘Man wil trap op met lampje’ is het verhaal van een man die zich bekend weet, maar zich niet gekend voelt. Het gaat over de lachwekkende vervreemding die de roem geeft, het universele verlangen om verstaan te worden en de noodzaak het bestaan lichter te maken.
Harry Piekema werd een BN’er dankzij de succesvolle reclamecampagne voor Albert Heijn. In 2015 keerde hij met de Parade-voorstelling ‘Onbekend’ terug naar zijn roots: het muzikale theater. Dit voorjaar is hij te zien in de marathonvoorstelling ‘Borgen’ van het Noord Nederlands Toneel.


Regie: Wimie Wilhelm

Website: www.harrypiekema.com