Toneel

Hart tegen hart

Richard Kemper, Rick Engelkes, Sandra Mattie en Peggy Vrijens

Rabobank zaal

Prijs € 26,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 26,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Twee bevriende stellen besluiten elkaar eens flink de waarheid te zeggen. Onverwachte vileine en pittige gesprekken en ongemakkelijke situaties zijn daarvan het gevolg. Maar hoe pijnlijker de liefde, hoe harder men er af en toe om lacht of over zingt. Precies dat gebeurt in de relatiecomedy ‘Hart tegen Hart’, waarin Richard Kemper en Peggy Vrijens de confrontatie aangaan met Rick Engelkes en Sandra Mattie. Grappig, herkenbaar en pijnlijk.

https://youtu.be/0_MwEghyUS0

Een gezellig avondje. Tot twee bevriende stellen besluiten elkaar eens flink de waarheid te zeggen. Opeens gaat het er stevig aan toe. Dat leidt tot onverwacht vileine en pittige gesprekken en ongemakkelijke situaties: grappig, herkenbaar en pijnlijk. Maar iedereen weet: hoe pijnlijker de liefde, des te harder moet je er af en toe om lachen. Of over zingen. En dat gebeurt dan ook in de relatiecomedy ‘Hart tegen Hart’, waarin Richard Kemper (van Veldhuis & Kemper) en Peggy Vrijens de confrontatie aangaan met Rick Engelkes en Sandra Mattie (‘Divorce’ en ‘De Fractie’). Roos Schlikker en Erris van Ginkel schreven dit vrolijke stuk over liefde en vriendschap, waarin het regelmatig ‘Hart tegen Hart’ gaat. En met een cabaretier op het podium loopt het natuurlijk nét even anders dan je dacht.


Tekst: Roos Schlikker en Erris van Ginkel | tekstbijdragen: Richard Kemper | regie: Bruun Kuijt | spel: Richard Kemper, Rick Engelkes, Sandra Mattie en Peggy Vrijens | muziek: Richard Kemper

Website: www.rep.nu