Toneel

Hendrik Groen

Zolang er leven is

woensdag

8

april
2020

20:15 - 21:50 uur
Geen pauze

AEGON zaal

Prijs € 35,-
incl. garderobe en pauzedrankje

korting met dbiebpas

woensdag

8

april
2020

20:15 - 21:50 uur
Geen pauzeAEGON zaal

Prijs € 35,-
incl. garderobe en pauzedrankje

korting met dbiebpas

Voor alle fans is er de nagelnieuwe Hendrik Groen met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.
 
Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon. Er is zang en muziek en vooral wordt níét achter de geraniums gezeten.


De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht.


Regie: Gijs de Lange
Met: Beau Schneider, Britte Lagcher, Rufus Hegeman, Myrthe Burger, Cynthia Abma /  Anne-Marie Jung

Met Beau Schneider, Britte Lagcher, Rufus Hegeman, Myrthe Burger, Cynthia Abma en Anne-Marie Jung

Website: bostheaterproducties.nl

Hendrik Groen over de voorstelling Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken: “Heerlijke avond uit. Goed gedaan jongelui.

 

Deel deze voorstelling:   E-mail