Cabaret

Henry van Loon

Sleutelmoment

Kleine zaal

Prijs € 20,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 20,-
incl. garderobe en pauzedrankje

In het doldwaze universum van cabaretier Henry van Loon is niets ondenkbaar. Het ene moment zit je nog in je overcomplete schuur aan een bromfiets te sleutelen, het andere moment word je opperhoofd van een indianenstam. Maar niet voordat je als trots gezinshoofd met oergezellige kinderen hebt laten zien hoe gastvrijheid bedoeld is. Ondertussen speel je de lead in een musical. Het kan snel gaan met sleutelmomenten…

Het kan snel gaan. Het ene moment zit je nog in je overcomplete schuur aan een bromfiets te sleutelen, het andere moment word je opperhoofd van een indianenstam. Maar niet voordat je als trots gezinshoofd met oergezellige kinderen hebt laten zien hoe gastvrijheid bedoeld is. Ondertussen speel je de lead in een musical. Het zou zomaar kunnen. Althans in het universum van Henry van Loon. En in zijn nieuwe voorstelling ‘Sleutelmoment’ zou het weleens allemaal tegelijkertijd kunnen gebeuren. Want: “Met zijn gouden mimiek en perfecte timing kan hij bijna elke situatie oproepen.” (Het Parool **** over zijn vorige voorstelling ‘Sluimer’)


Regie: Gijs de Lange | muziek: Peter Sambros | spel: Henry van Loon

“Met zijn gouden mimiek en perfecte timing kan hij bijna elke situatie oproepen.”

Website: www.hekwerk.nl

Het Parool **** over zijn vorige voorstelling ‘Sluimer’:
“Met zijn gouden mimiek en perfecte timing kan hij bijna elke situatie oproepen. (…) Af en toe gooit Van Loon er een snoeiharde, totaal willekeurige grap tegenaan. Ben je weer helemaal wakker.”