Toneel

Het Debuut

Rudolphi Producties

vrijdag

18

oktober
2019

20:30 - 22:45 uur
Met pauze

Accent zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe en pauzedrankje

met nagesprek

vrijdag

18

oktober
2019

20:30 - 22:45 uur
Met pauzeAccent zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe en pauzedrankje

met nagesprek

Niet meer weg te denken uit het theaterlandschap: Het Debuut. Jonge theatermakers die met lef en scherpzinnigheid hun nieuwe werk tonen. De schakel tussen opleiding en praktijk, makers en publiek, talent en theaters. Jonge theatermakers die met lef en scherpzinnigheid hun werk tonen.

Het Debuut is een project van Rudolphi Producties, de artistieke thuishaven voor zelfstandige theatermakers van alle generaties. Rudolphi Producties kiest voor makers met een voorliefde voor theater dat dicht op de huid van de samenleving zit. Theater dat verbaast, ontroert, schuurt en verrast. Met Het Debuut geeft Rudolphi Producties pas afgestudeerde theatermakers een kans om zich verder te ontwikkelen en hun werk te tonen.

Geselecteerd voor eerdere edities van Het Debuut zijn o.a. Tim Olivier Somer, Tarik Moree, Romano Haynes, Performancegroep ROTOR, La Isla Bonita, Firma Draak, Rundfunk, URLAND en George Tobal.

Geselecteerd voor Het Debuut 2019 zijn: Caro Derkx - Me, Myself and Sir Roger Scruton, Arber Aliaj - De zoektocht naar schoonheid &  
Kathlyn Wuyts - Vaste Grond.   


Rudolphi Producties selecteert de meest aansprekende korte afstudeervoorstellingen voor je tijdens het ITs Festival (International Theatre School Festival).


Caro Derkx - Me, Myself and Sir Roger Scruton
Arber Aliaj - De zoektocht naar schoonheid
Kathlyn Wuyts - Vaste Grond

Drie bijzondere voorstellingen op één avond met aanstormend talent

Website: viarudolphi.nl

Recensie Volkskrant

‘Het debuut’ is een van de beter bewaarde geheimen van het Nederlandse theater ★★★★ - Volkskrant

 

Deel deze voorstelling:   E-mail