Toneel

Het Debuut

Rudolphi Producties

Kleine zaal

Prijs € 15,25
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 15,25
incl. garderobe en pauzedrankje

Rudolphi Producties beloont de drie beste, opvallendste en meest verrassende korte voorstellingen van afstuderende theatermakers aan de Nederlandse toneel-, dans- en kleinkunstopleidingen met een gezamenlijke tournee: ‘Het Debuut’. Voor avontuurlijk publiek een uitgelezen kans om als eerste kennis te maken met de theatermakers van nu en wie weet de toptalenten van morgen. Ontwapenend, scherpzinnig, verontrustend en hartverwarmend.

Rudolphi Producties is de artistieke thuishaven voor zelfstandige theatermakers met een voorliefde voor beeldend, muzikaal en sprankelend theater dat dicht op de huid van de samenleving zit. Het productiehuis presenteert de winnende selectie van het ITs Festival 2016, waar een nieuwe generatie theatermakers haar podiumdebuut maakt. “Ontwapenend, scherpzinnig, verontrustend en hartverwarmend”, zo noemt de jury hen. En wij ook.
De drie beste, opvallendste en meest verrassende korte voorstellingen van afstuderende theatermakers aan de Nederlandse toneel-, dans- en kleinkunstopleidingen worden door Rudolphi Producties beloond met een gezamenlijke tournee: Het Debuut. Voor avontuurlijk publiek een mooie kans om als eerste kennis te maken met de theatermakers van nu, en wie weet de toptalenten van morgen. “Een aantrekkelijke avond met hoogst origineel nieuw theatertalent”, schreef Theaterkrant over ‘het Debuut’.

Toptalent van de toekomst

Website: www.viarudolphi.nl

“Aantrekkelijke avond met hoogst origineel nieuw theatertalent” (Theaterkrant).
”Drie bijzondere voorstellingen voor de prijs van één” (Haarlems Dagblad).