Jeugd & Familie

Het eind van het begin van het einde

Theater Artemis

zaterdag

31

oktober
2020

19:30 uur

Rabobank zaal

Prijs € 19,50
JEUGD T/M 12 JAAR € 14,50

VANAF 8 JAAR

zaterdag

31

oktober
2020

19:30 uurRabobank zaal

Prijs € 19,50
JEUGD T/M 12 JAAR € 14,50

VANAF 8 JAAR

Onder een dik pak sneeuw zou een voorstelling te zien moeten zijn. Althans, dat zeiden ze bij de kassa toen we de kaartjes kochten. Plotseling dwarrelen er sneeuwvlokjes omhoog en komt er iets tevoorschijn dat lijkt op een lege toneelvloer. Is dit het begin? Is dit het einde? Hallo…? 
Trek binnen in de wereld van prijswinnend regisseur Jetse Batelaan. Even origineel als grappig rekt hij de grenzen van de fantasie op en maakt hij de verwachtingen bewust niet waar.

grensverleggend. In binnen- en buitenland ontving hij meerdere prijzen voor zijn werk. Zo won hij in 2019 de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale in Venetië. 

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.

Het Zuidelijk maakt en speelt in het hier en nu: geëngageerd, innovatief en steeds gericht op de thematiek van de Ander en het Anderszijn. Wij zetten theatrale ontmoetingen op die het publiek prikkelen anders naar de wereld te kijken.


Regie Jetse Batelaan Spel Prince K. Appiah Gina Beuk, Elias De Bruyne, Goele Derick, Joep van der Geest, Lucas van der Vegt, Willemijn Zevenhuijzen Decor en Licht Theun Mosk Kostuums Liesbet Swings Dramaturgie Koen Haagdorens Regie-assistentie Tim Verbeek Artistiek advies Els De Bodt, Piet Menu Coproductie Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel, hetpaleis

 

Deel deze voorstelling:   E-mail