Jeugd & Familie

Laat je schminken

Zet je schoen

Zing mee in het koor van Sinterklaas

Cadeautjes inpakken, gedichten schrijven, pepernoten maken en zingen; het is een drukke boel in het Huis van Sinterklaas. En dan komt er ook nog eens een echte prins langs. Hij wil met eigen ogen zien hoe Sinterklaas het elk jaar weer voor elkaar krijgt dat ieder kind op 5 december een cadeautje krijgt. Maar als prins Eduard bij het Huis van Sinterklaas aankomt, is de goedheiligman er niet… Een vrolijke (en beetje spannende) meezingvoorstelling.

In het Huis van Sinterklaas is van alles te doen. Elke dag is anders, elke dag gebeurt er wel iets nieuws. Er worden cadeautjes ingepakt, brieven van kinderen gelezen, Sinterklaas schrijft er zijn gedichten. De pieten krijgen er les in schoorsteenwerpen, dansen, pepernoten uitdelen en natuurlijk: zingen!
Vandaag is het een hele belangrijke dag, want er komt een echte prins in het Huis van Sinterklaas: prins Eduart! Hij wil wel eens zien hoe Sinterklaas dat elk jaar toch allemaal voor elkaar krijgt, dat elk kind op 5 december zijn of haar cadeautje ontvangt. Op het moment dat prins Eduart bij het huis van Sinterklaas aan komt, is Sinterklaas alleen nergens te bekennen! Hoe kan dat nou? Help jij mee om Sinterklaas terug te vinden? Kom dan naar ‘Het Huis van Sinterklaas’, een vrolijke (maar dus ook een beetje spannende) meezingvoorstelling!

Website: sinterklaas.harmonie.nl