Jeugd & Familie

Het Verhaal van het Verhaal

Het Zuidelijk Toneel en Theater Artemis

zondag

14

oktober

15:00

Rabobank zaal

Prijs € 20,-
JEUGD € 15,-
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

zondag

14

oktober

15:00Rabobank zaal

Prijs € 20,-
JEUGD € 15,-
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

Jetse Batelaan creëert magische werelden vol grappige vondsten, waarin het plots kan zinderen. Dit keer lijken ‘de dingen’ het podium over te nemen. Een groepje ‘Personages’ staat op een vrijwel leeg toneel. ‘Het Decor’ loopt trots heen en weer, af en toe komen er wat ‘Teksten’ langs, luidruchtige types. Allen wachten op ‘Het Verhaal’…

 

Joehoe?
Is daar iemand?
Ergens een verhaal?
 
Op een dag zit het publiek op een voorstelling te wachten. Het gordijn gaat open en het toneel blijkt naar de kapper te zijn geweest, helemaal kaal! Huh? In een hoek scharrelen wat mensen rond. Wie dat zijn? Geen idee, maar ze komen voor je handtas en ruiken naar mos!
 
Het verhaal van het verhaal gaat over….tja, waar gaat het eigenlijk over? Wie dit kan navertellen is een held! Dit is Raar met een grote R. En Vreemd met een grote V. Maar ook spannend met een grote S.
Een hele wonderlijke natuurfilm met vierkanten, cirkels en Cristiano Ronaldo. En het publiek? Dat kan slechts smachten en snakken naar de rode draad. Maar waar dan? En waarheen? Trompetten! Er klinkt muziek! Zal het verhaal dan toch nog komen?
 
Het verhaal van het verhaal is een onvervalste ‘Batelaan’, een magische wereld waarin alles plots kan zinderen van verlangens en verwachtingen. Een 8+ familievoorstelling voor iedereen die niet gekozen is voor het schoolvoetbalteam, of juist wel!

 


Regie Jetse Batelaan Spel Goele Derick, Jente De Motte, Hanneke van der Paardt, Tjebbe Roelofs, Peter Vandenmeulenbroecke, Jurjen Zeelen Decor en licht Theun Mosk Kostuums Liesbet Swings Muziek Gerjan Piksen Tekstbijdragen Don Duyns Dramaturgie Peter Anthonissen Regie-assistentie Tim Verbeek

Jetse Batelaan is een van de grootste theatervernieuwers van deze nog jonge eeuw

Website: www.hzt.nl www.artemis.nl