Klassiek

Holland Baroque

An English Christmas | o.a. Tallis, Holborne en Purcell

Grote Kerk

Prijs € 15,-

Grote Kerk

Prijs € 15,-

Bij Holland Baroque draait het om barokmuziek. Balancerend tussen traditie en vernieuwing gaat deze hechte groep musici op zoek naar de actualiteit van muziekbeleving om bij te dragen aan de ontwikkeling van klassieke muziek voor een hedendaags publiek. Het concert ‘English Christmas’ is de ultieme beleving van kerstmuziek in Leeuwarden. Ook ons koningspaar kent dit ensemble. Vorig jaar nog vergezelde Holland Baroque hen op staatsbezoek naar Canada.

Holland Baroque: Balancerend tussen traditie en vernieuwing gaat de hechte groep musici steeds op zoek naar de actualiteit van muziekbeleving en draagt zo vol enthousiasme bij aan de ontwikkeling van klassieke muziek voor een publiek van nu. Barokmuziek staat daarbij altijd centraal.

‘Het ensemble weet met zijn producties een breed publiek te overtuigen van de flexibiliteit en de vitaliteit van (barok)muziek.’

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan: vorig jaar vergezelde Holland Baroque samen met trompettist Eric Vloeimans het Koningspaar op staatsbezoek naar Canada.

Kerstmuziek van o.a. Thomas Tallis, Anthony Holborne, Henry Purcell en William Lawers.

De ultieme beleving van kerstmuziek in Leeuwarden!

Met o.a. Dorothee Mields, Alex Potter, Charles Daniels

Website: www.appassionata-leeuwarden.nl