Entertainment

Humorcollege

Jobtraining

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Waarschuwing: er bestaat een kans dat u na het volgen van dit college grappiger bent geworden. Jobtraining neemt humor al jaren serieus. Humor maakt het leven licht en leuk, verzacht leed, vermindert spanningen, is een sociaal smeermiddel en is gewoon ontzettend gezond. Ontdek in het ‘Humorcollege’ wat uw humorstijl is en hoe u die een grotere rol in uw leven kunt geven.

Waarschuwing! Het is goed mogelijk dat u na het volgen van dit college grappiger bent geworden. Mensen in uw omgeving kunnen gaan glimlachen of zelfs huilen van het lachen. Ze kunnen niet meer van u afblijven, want humor maakt aantrekkelijk. Voor de gevolgen zijn wij niet aansprakelijk. Wél (mede)verantwoordelijk.
Jobtraining neemt humor al jaren serieus. Humor maakt het leven licht en leuk, verzacht leed, vermindert spanningen, is een sociaal smeermiddel en gewoon ontzettend gezond. Ontdek in het ‘Humorcollege’ wat uw humorstijl is en hoe u die een grotere rol in uw leven kan geven. Een college vol lach- en leerstuipen, om nooit te vergeten!


Tekst: Jobtraining en Renate Reijnders | spel: Renate Reijnders

Een onvergetelijk college vol lach- en leerstuipen!

Website: www.humorcollege.nl