Jeugd & Familie

IJspaleis

Plan d- / Andreas Denk

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Wat is er mooier dan een wereld van ijs? In de opzwepende poolexpeditie ‘IJspaleis’ begeven vijf dansers zich in een magisch, bevroren universum. Maar ijs is kwetsbaar, want het kan zomaar veranderen in een plas water. Ook de reizigers zelf ontdooien langzaam tijdens hun tocht. Ze durven steeds meer van zichzelf te laten zien en zoeken warmte bij elkaar.

‘IJspaleis’ is een opzwepende poolexpeditie met livemuziek en sprookjesachtige animaties. Vijf dansers begeven zich in een magisch, bevroren universum. Wat is er mooier dan een wereld van ijs? IJs om over te glijden, van te smullen, levensgrote sculpturen van te maken of juist minuscule blokjes, die pingelen in je glas. IJs is sterk als een blok beton, maar ook kwetsbaar. Zomaar ineens kan het veranderen in een plas water, waarin je een duik kunt nemen of waarmee je de planten kunt laten groeien. Ook de reizigers zelf ontdooien langzaam tijdens de tocht. Ze durven steeds meer van zichzelf te laten zien en zoeken warmte bij elkaar op koude momenten.


Concept, choreografie en decor: Andreas Denk | animatie: Bram De Goeij | compositie en arrangement: Wiebe Gotink | dansdramaturgie: Klaus Jürgens | licht en decor: Pink Steenvoorden / Einstein Design | kostuums: Dorine van IJsseldijk

Een hartverwarmende voorstelling met livemuziek en sprookjesachtige animaties

Website: www.plan-d.nl