Toneel

Indecent Proposal

Matteo van der Grijn, Roos van Erkel en Chris Tates

AEGON zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Daphne en David zitten op zwart zaad. De excentrieke miljardair John biedt het pasgetrouwde stel financiële vrijheid. Maar met een prijs: in ruil voor één miljoen verlangt hij een passionele nacht met Daphne. Een enorm dilemma is geboren. ‘Indecent Proposal’ is een zinderend erotisch drama over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht. De gelijknamige Hollywoodfilm uit 1993 was een veelbesproken kaskraker.


De makers van de succesvolle theaterproductie ‘Fatal Attraction’ brengen komend seizoen opnieuw een bioscoophit op de planken. ‘Indecent Proposal’ is een zinderend erotisch drama over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht met als hamvraag: Hoe ver ga jij voor een miljoen?
Daphne en David zitten op zwart zaad. Ze hopen dat de wereld van de casino’s het geluk zal doen keren. Even lijkt het te lukken, maar het lot beslist anders. Dan verschijnt John, een excentrieke miljardair, die het pasgetrouwde stel financiële vrijheid biedt. De prijs? Een nacht vol passie met Daphne. De beloning: een miljoen. Een onvoorstelbaar dilemma. Is Daphne te koop? Het is alleen maar voor de seks toch? Wat de oplossing voor hun geldproblemen lijkt, brengt veel meer teweeg dan ze ooit konden vermoeden.
De gelijknamige Hollywood-film uit 1993 met Robert Redford, Demi Moore en Woody Harrelson was een ware kaskraker en deed het nodige stof opwaaien. Want het gegeven zet je natuurlijk aan het denken; wat zou u doen in zo’n situatie?


Script: Louis van Beek | regie: Paula Bangels | spel: Matteo van der Grijn, Roos van Erkel en Chris Tates

Website: www.dommelgraafencornelissen.nl

De Telegraaf **** over ‘Fatal Attraction’:
“Een broeierig avondje zeer vermakelijke theatersuspense.”