Musical

INTO THE WOODS

Paul Groot, Brigitte Heitzer, Lone van Roosendaal e.a.

AEGON zaal

Prijs € 39,75
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 39,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Na grote successen op Broadway en West End te hebben gevierd, is de meeslepende en oorstrelende hitmusical ‘INTO THE WOODS’ nu te zien in de Nederlandse theaters. Een grimmig én hilarisch sprookje voor volwassenen van de veelbekroonde musicalcomponist Stephen Sondheim. De Nederlandse versie wordt op de planken gebracht door een topcast met onder anderen Paul Groot, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps en Lone van Roosendaal.

‘INTO THE WOODS’ is een grimmig en tegelijk hilarisch sprookje-voor-volwassenen van de veelbekroonde musicalcomponist Stephen Sondheim, de man achter kaskrakers als ‘Sweeney Todd’ en ‘Follies’. Een topcast met onder anderen Paul Groot, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps en Lone van Roosendaal brengt na de successen op West End en Broadway deze meeslepende en oorstrelende hitmusical komend seizoen in de Nederlandse theaters.
Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze ongewild de spil te vormen in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar zijn heksen, wolven en reuzen eigenlijk de grootste bedreiging voor je geluk? En wat is de prijs voor dat lang-en-gelukkig-leven waar iedereen op hoopt?


Script: James Lapine | liedteksten en muziek: Stephen Sondheim | vertaling: Jeremy Baker | regie: Gijs de Lange | met: Paul Groot, Elise Schaap, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps, Lone van Roosendaal, Guido Spek, René van Kooten, Roosmarijn van Bohemen, Mirjam de Rooij en Esther Floor | m.m.v. 15-koppig orkest o.l.v. Jeroen Sleyfer

Website: www.intothewoods.nu