Introdans en Spinvis

Vier verhalen en een dag

zaterdag

Rabobank zaal

JEUGD € 12,50

VANAF 6 JAAR

Schminken | voor & na

Korting met dbiebpas

zaterdag

Rabobank zaal

JEUGD € 12,50

VANAF 6 JAAR

Schminken | voor & na

Korting met dbiebpas

VIER VERHALEN EN EEN DAG is een sprookje, een sprookje over toekomst en vrijheid. Een meisje, Moira, wint een prijs en mag vervolgens drie wensen doen. Haar eerste wens is om in de toekomst te kunnen kijken. Er ontrollen zich drie werelden die zich steeds verder in de toekomst afspelen. Ze wordt geconfronteerd met de vraag: wat betekent het om de toekomst te kennen? VIER VERHALEN EN EEN DAG gaat over vrijheid. Vrijheid om te kiezen, vrijheid om anders te zijn, vrijheid om te beslissen dat niets staat geschreven en alles te veranderen is.

Voor de succesvolle muziektheaterproductie ‘Kintsukuroi’ – première op Oerol 2014 – werkten Spinvis en Saartje Van Camp samen met Introdans-choreograaf Adriaan Luteijn. Voor Spinvis smaakte zijn eerste project met een choreograaf en dansers duidelijk naar meer. Met de familievoorstelling ‘Vier verhalen en een dag’ gaan ze daarom een nieuw gezamenlijk avontuur aan, waarbij de muziek van Spinvis en Van Camp live wordt uitgevoerd.
In een voortdurend veranderend decor ontdekken vier muzikanten en twaalf dansers de grenzen van veiligheid en vrijheid. Ze bouwen muren, controleren elkaar met camera’s, ontsnappen, zoeken een plek om alleen te zijn en scheppen steeds een nieuwe wereld. Als alles uit elkaar valt, blijft één ding overeind: de liefde.

Concept: Erik de Jong (Spinvis), Saartje Van Camp en Adriaan Luteijn | muziek en tekst: Spinvis en Saartje Van Camp | choreografie: Adriaan Luteijn en Marlena Wolfe i.s.m. de dansers | regie: Timothy de Gilde | decor: Thomas Rupert | lichtontwerp: Joep Vermeulen

Website: www.introdans.nl