Introdans en Spinvis

Vier verhalen en een dag

zaterdag

Rabobank zaal

JEUGD € 12,50

VANAF 6 JAAR

Schminken | voor & na

zaterdag

Rabobank zaal

JEUGD € 12,50

VANAF 6 JAAR

Schminken | voor & na

De familievoorstelling ‘Vier verhalen en een dag’ is een nieuw, gezamenlijk avontuur van de muzikale en talige Spinvis, Saartje van Camp en Introdans choreograaf Adriaan Luteijn. In een voortdurend veranderend decor ontdekken vier muzikanten en twaalf dansers de grenzen van veiligheid en vrijheid. Ze bouwen muren, controleren elkaar met camera’s, ontsnappen, zoeken een plek om alleen te zijn en scheppen steeds een nieuwe wereld. Als alles uit elkaar valt, blijft één ding overeind: de liefde.

Voor de succesvolle muziektheaterproductie ‘Kintsukuroi’ – première op Oerol 2014 – werkten Spinvis en Saartje Van Camp samen met Introdans-choreograaf Adriaan Luteijn. Voor Spinvis smaakte zijn eerste project met een choreograaf en dansers duidelijk naar meer. Met de familievoorstelling ‘Vier verhalen en een dag’ gaan ze daarom een nieuw gezamenlijk avontuur aan, waarbij de muziek van Spinvis en Van Camp live wordt uitgevoerd.

Concept: Erik de Jong (Spinvis), Saartje Van Camp en Adriaan Luteijn | muziek en tekst: Spinvis en Saartje Van Camp | choreografie: Adriaan Luteijn en Marlena Wolfe i.s.m. de dansers | regie: Timothy de Gilde | decor: Thomas Rupert | lichtontwerp: Joep Vermeulen

Website: www.introdans.nl