Dans

ISH en Junior Company van het Nationale Ballet

GRIMM

vrijdag

22

mei
2020

20:15 uur

.

AEGON zaal

Prijs € 27,-
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 8 JAAR

19:45 uur | dansvoorafje

korting met dbiebpas

vrijdag

22

mei
2020

20:15 uur

.AEGON zaal

Prijs € 27,-
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 8 JAAR

19:45 uur | dansvoorafje

korting met dbiebpas

Twee jongens belanden in een fantasiewereld waar ze Roodkapje en de wolf, de zeven dwergen, Sneeuwwitje, de heks, Assepoester en nog veel meer sprookjesfiguren tegenkomen. Ze raken verwikkeld in spannende avonturen en bekende sprookjesverhalen buitelen over elkaar heen.
 
In een fantasierijke dansvoorstelling werkt ISH Dance Collective samen met de Junior Company van Het Nationale Ballet. Dat zorgt voor een spannende cross-over tussen hiphop en ballet.

Na uitverkochte zalen in 2018 gaat GRIMM dit jaar opnieuw op tournee. In een fantasierijke dansvoorstelling werkt ISH Dance Collective samen met de Junior Company van Het Nationale Ballet. Het resultaat? Een spannende cross-over tussen hiphop en ballet die elkaar op spectaculaire wijze aanvullen.
 
GRIMM gaat over twee jongens die in een fantasiewereld belanden, waar ze achtereenvolgens Roodkapje en de wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren ontmoeten. Ze raken verwikkeld in spannende avonturen waarbij allerlei elementen uit de bekende sprookjesverhalen over elkaar heen buitelen in een geestige parade van sprookjesfiguren.
 
Liefde en jaloezie, vriendschap, machtswellust, intriges en de strijd tussen goed en kwaad spelen, zoals in alle sprookjes, een grote rol.Producent: ISH Dance Collective en de Junior Company van het Nationale Ballet
Regie: Marco Gerris en Ernst Meisner
Choreografie: Marco Gerris, Ernst Meisner en Cast
Cast: Micka Karlsson, Thomas Krikken, Tyrone Menig, Dietrich Pott, Arnold Put, Raquel Tijsterman, Lars de Vos en dansers van de Junior Company van Het Nationale Ballet
Muziek: Scanner (Robin Rimbaud)
Video en decorontwerp: Aitor Biedma
Kostuumontwerp: Studio RUIM - René van der Leest en Sigrid van Kleef
Lichtontwerp: Mike den Ottolander
Balletmeester: Caroline Sayo Iura
Techniek: Marnix Baneke, Joey Buddenberg, Jacco Pastist en Len van der Veen
Decorbouw: Vorm & Decor
Kostuums: vervaardigd door Martine Douma, Hermien Hollander, Renske Kraakman, Merel Kaspers, Esther Scholten, Leanne van Deurzen
Assistent kostuumproductie: Michelle Cantwell
Kleedsters: Sanne Kamp en Merel Kamp
Company Manager: Casper Jansen
Met dank aan: Oliver Haller (hoofd kostuumafdeling ballet)

‘Zonder twijfel de fantasierijkste dansvoorstelling van het seizoen.’ - Trouw *****

Website: ishdancecollective.com operaballet.nl

“Zonder twijfel de fantasierijkste dansvoorstelling van het seizoen” (***** Trouw)

“In een verhipt sprookje met een gekke twist, zijn de hiphoppers van ISH en de balletdansers van de Junior Company uitstekend aan elkaar gewaagd.” (**** de Volkskrant)

 

Deel deze voorstelling:   E-mail