ISH

DWANG (try-out)

Rabobank zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe

VANAF 12 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe

VANAF 12 JAAR

'De grond is lava. Als je daarop komt, ben je dood!' Het is een onschuldig kinderspelletje, maar wat als je écht gelooft dat je doodgaat als je de grond aanraakt? In ‘DWANG’ worstelen vier mensen met een dwanggedachte. ISH verbindt in deze meeslepende theatervoorstelling popping, hiphop en toneel tot een geheel en neemt intussen een kijkje in een vervreemdende realiteit. Een wereld waarin de saaiste dag zorgt voor onbeschrijfbaar geluk.

“De grond is lava, dus als je daarop komt ben je dood!” Het is een heel onschuldig kinderspelletje, maar wat als je écht gelooft dat je doodgaat als je de grond aanraakt? Dat je pas een goede dag hebt als alles, maar dan ook alles, klopt?
In ‘DWANG’ worstelen vier mensen met een dwanggedachte. ISH, dat eigenwijze clubje dat al vele jaren de skills van de straat naar het theater brengt, verbindt in deze meeslepende voorstelling popping, hiphop en toneel tot een geheel en neemt ondertussen een kijkje in een vervreemdende realiteit. Een wereld waarin er gevaar schuilt in de voegen tussen stoeptegels en de saaiste dag zorgt voor onbeschrijfbaar geluk.


Regie: Marco Gerris en Lara Wakelkamp

Popping, locking, breakdancing en bonebreaking

Website: www.thisisish.com