Jeugd & Familie

ISH

Elements of Freestyle

AEGON zaal

Prijs € 27,50
JEUGD € 20,-
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 8 JAAR

AEGON zaal

Prijs € 27,50
JEUGD € 20,-
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 8 JAAR

Skaters, freerunners, breakdancers, BMX’ers, inlineskaters, freestyle basketballers en acrobaten: spektakel kan niet uitblijven tijdens ‘Elements of Freestyle’. ISH brengt skills van de straat naar het theater. Deze duizelingwekkende show gaat over het alles goedmakende moment waarop een ingewikkelde stunt eindelijk lukt. Over de totale focus, extase en het gevoel van vrijheid bij de sporter. En over de kunst achter het kunstje.

ISH is een clubje eigenwijze makers dat de skills van de straat naar het theater brengt. Na vijftien jaar gaat de groep terug naar hoe het ooit begon en brengt met ‘Elements of Freestyle’ een spectaculaire show met onder andere skaters, freerunners en BMX’ers.
Artistiek leider Marco Gerris – ex-jurylid van de tv-programma’s ‘The Freestyle Games’ en ‘So You Think You Can Dance’ – vindt veel inspiratie in de urban arts. In iedere beweging ziet hij de poëzie. Want of je nu door de ruimte zweeft op balletschoenen of op skates; het is allemaal dans.
‘Elements of Freestyle’ gaat over het alles goedmakende moment waarin een ingewikkelde stunt eindelijk lukt. Over de totale focus, extase en het gevoel van vrijheid bij de sporter. In een opeenvolging van breakdance, inline skating, freestyle basketbal, acrobatiek, BMX en freerunning ontdekt het publiek de kunst achter het kunstje.


Regie: Marco Gerris

Website: www.thisisish.com