Cabaret

Jan Beuving en Patrick Nederkoorn

Leuker kunnen we het niet maken

Accent zaal

Accent zaal

Wat is het raarste dat u ooit heeft afgetrokken? Wie likte eigenlijk al die blauwe enveloppen dicht? En kunnen we het écht niet leuker maken?

De bejubelde cabaretiers Jan Beuving en Patrick Nederkoorn duiken in de kleinste lettertjes en de grootste valkuilen van onze Belastingdienst. Maar gaat er ook liefde schuil achter al die bureaucratie?

De soloprogramma’s ‘Raaklijn’ en ‘Het komt nu wel heel dichtbij’ van cabaretiers Jan Beuving en Patrick Nederkoorn werden lovend ontvangen door pers en publiek. Nu maken de mannen gezamenlijk een uitstapje naar de belastingdienst. Ze duiken voor u in de kleinste lettertjes en de grootste valkuilen, maar leggen ook de liefde bloot die achter al die bureaucratie schuilgaat. Dat maakt van ‘Leuker kunnen we het niet maken’ dé voorstelling met toegevoegde waarde!

Een écht leuke voorstelling met toegevoegde waarde!

Website: www.kikproductions.nl