Cabaret

Jandino

Keihard

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Bij duizendpoot Jandino Asporaat is het simpel: hij komt op en gaat weer af. Daartussen zitten twee uren waarin hij zijn publiek aan de lopende band laat lachen. Liefst keihard. Asporaat gaat als een speer, ook in De Harmonie.

Een hilarische avond vol typetjes, stand-upcomedy, zang en dans zoals alleen showbizz-, televisie- en cabaretpersoonlijkheid Asporaat dat op het lijf geschreven is.


Of het nu in de showbizz-, televisie- of cabaretwereld is: Jandino Asporaat gaat als een speer. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel: hij komt op en gaat weer af. In de ongeveer twee uur die daartussen zit laat hij u lachen, het liefst keihard. En dat zal in zijn zesde show niet anders zijn. Het wordt opnieuw een hilarische avond met typetjes, stand-up comedy, zang en dans. Jandino sluit zijn tournee als een ware comedygod af in de Kuip. Wordt daar ook weer eens gelachen. Heeft iemand dat ooit gedaan? Nee. Maar als iemand het kan, dan is het Jandino. Waarom? Hij gaat gewoon ‘Keihard’!

Inclusief after party met DJ Willy Whoo en Jandino!

Website: www.jandino.nl