Jens van Daele | NachtHexen II

Accent zaal

COMBITICKET € 25,-
incl. garderobe

La Parisienne speelt zich af in Parijs, tijdens de aanslagen in de nacht van 13 november 2015. NachtHexen II /  LaParisienne is, zoals alle producties van Jens van Daele's Burning Bridges, een creatie  met een stevig autobiografische inslag.

Krachtig en ingetogen dans door zes internationale performers, stevig en gevoelig teksttheater en verstillende live muziek. Dit keer met stevige live elektronica en strijkers als weemoedige tegenhanger, uitgevoerd door drie muzikanten.

Deze voorstelling kan gecombineerd worden met de Masterclass Jens van Daele op vrijdag 5 oktober om 16:00 uur. Dansmateriaal uit de voorstellingen Nachthexen I en Nachthexen II van de Belgische choreograaf Jens van Daele staat centraal in deze masterclass.

Bestel je combiticket hier.

Choreografie, toneelbeeld en regie: Jens van Daele i.s.m. de spelers

Website: www.jensvandaele.com