Entertainment

Jeroen Stek en Ton Kemp

Aan tafel met je schoonmoeder

Accent zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe

Accent zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe

Wat doen we deze kerst met (schoon)moeder? De een wil gourmetten, de ander is vegetarisch en weer een ander wil rust. Op schoonmoeders is soms geen peil te trekken. En dan moet je ook nog rekening houden met de wensen van je partner... In deze theatrale lezing laten Jeroen Stek en Ton Kemp zien hoe, op basis van wetenschappelijke gegevens, de schoonmoedertechniek werkt. Pure psychologische kennis in een theatraal jasje.

Een theatrale lezing over je schoonmoeder in kerstsferen, kan dat eigenlijk wel? Het is immers geen kerst. Toch zijn de kerstdagen het moment om gezellig met familie te zijn. Wat doen we deze kerst met (schoon-)moeder? 

De één wil gourmetten, de ander is vegetarisch en weer een ander wil rust. Maar ja….hoe zeg je dat tegen die ander? Zeker als het je schoonmoeder betreft. Je houdt van je partner maar.…..

Als het hierop aankomt kennen we grof weg twee soorten mensen. Zij die met de deur in huis vallen, de recht-voor-z’n-raap types en zij die er gezellig onduidelijk omheen draaien, de voor-de-lieve-vrede types. Het kan anders!

In deze theatrale lezing laten Jeroen Stek en Ton Kemp zien hoe, met kennis uit onderzoek aan de universiteit van Harvard, de schoonmoedertechniek werkt.

Pure psychologische kennis in een theatraal jasje.

En trouwens….het werkt ook bij schoonvaders en andere mensen .

Lunchvoorstelling

Website: www.mens2producties.nl