Cabaret

Jochem Myjer

Adem in, adem uit

AEGON zaal

Prijs € 34,-
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 34,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Eígenlijk moet je de administratie nog doen, wat klussen in huis, weer eens gaan sporten en langs oma gaan. Maar doe eens gek: laat de boel de boel en reis naar het theater. Want daar wacht cabaretier Jochem Myjer. Of moeten we zeggen zenmeester? Myjer neemt u mee in een gloednieuwe avondvullende en kalmerende meditatieoefening. Althans, dat beweert hij. Een nieuw kleinkunsthoogstandje van een van de populairste cabaretiers van ons land!

Je komt thuis na een lange dag werken. Eigenlijk moet je de administratie nog doen, wat klussen in huis, weer eens gaan sporten en op bezoek bij oma. Maar doe eens een keer gek. Laat alles uit je handen vallen en ren naar het theater. Want daar staat de ervaren zenmeester Jochem Myjer klaar om je mee te nemen in een gloednieuwe avondvullende en kalmerende meditatieoefening. Althans, dat beweert hij. “Een top-entertainer zonder pretenties. En dan ziet het er ook nog eens geweldig uit, met een prachtig decor vol technische hoogstandjes, wat de belevenis compleet maakt.” (Trouw *****)


tekst en spel: Jochem Myjer
regie: Jos Thie

We vroegen Jochem:"waarvoor kunnen we je altijd wakker maken?" "Leidse Hutspot!"

Daarom is onze horecaspecial tijdens Jochem Myer natuurlijk Leidse Hutspot, de echte traditionele hutspot op basis van witte bonen en pastinaak en saucijs. Voor maar €13,00. Wie weet zit hij in het restaurant!

De leukste cabaretier van ons land!

Website: www.jochemmyjer.nl