Entertainment

Jon van Eerd

Harrie & Eva: een paradijselijke komedie

AEGON zaal

Prijs € 29,75
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 29,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Op de zevende dag was er rust. Totdat Harrie het paradijs binnenwandelde… Harrie Vermeulen is terug met een doldrieste komedie! Onbesuisd en razend als vanouds maakt Harrie er weer een kolossale puinhoop van. Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, wat zijn potsierlijke voorkomen in het paradijs niet ten goede komt. Een uiterst grappige, paradijselijke komedie van de hand van kluchtkoning Jon van Eerd.

Op de zevende dag was er rust. Totdat Harrie het Paradijs binnenwandelde…
Harrie Vermeulen is terug met een doldrieste en uiterst grappige komedie. Onbesuisd en razend als vanouds en steeds maar weer de verkeerde beslissingen nemend, maakt Harrie er – te midden van dartelende vlinders, felgekleurde bloemen en kabbelende watervalletjes – weer een kolossale puinhoop van. Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, wat zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt.
‘Harrie & Eva’ is een onbetaalbaar grappige paradijselijke komedie van de hand van Jon van Eerd, door André van Duin bestempeld als Nederlands grootste volkskomiek. Hij is de motor achter het succes van de Nederlandse klucht. Algemeen Dagblad legde ooit uit waarom: “Van Eerd tilt het genre naar een hoog en eigentijds niveau.”


Tekst: Jon van Eerd | regie: Caroline Frerichs | spel: Jon van Eerd, Margo Dames, Karel Simons, Rosalie de Jong en Mouna Goeman Borgesius | muziek: Marco Braam | decor: Marjolein Ettema | lichtontwerp: Uri Rapaport

Koning van de klucht Jon van Eerd weer in De Harmonie!

Website: www.harrievermeulen.nl

Klik hier voor de 5-sterren recensie van het AD!

AD ★★★★★