Cabaret

Jon van Eerd

Harrie let op de kleintjes

AEGON zaal

Prijs € 29,75
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 29,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Koning van de humor Jon van Eerd laat na het veelgeprezen ‘Harrie Baba’ zijn alter ego Harrie Vermeulen opnieuw opdraven. Ditmaal als babysitter. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er weer een enorme puinhoop van. En wat als de baby’s ineens zijn verdwenen? Bij het zien van ‘Harrie let op de kleintjes’ is de kans op zuurstoftekort groot, want het wordt een avond non-stop lachen.

Jon van Eerd is en blijft de onbetwiste koning van de humor. Zijn voorstellingen zijn grappig, dwaas en hartveroverend en een beproefd medicijn tegen alle mogelijke vormen van chagrijn en andere ongemakken. Als je denkt ‘het kan niet gekker’ vliegt hij volledig uit de bocht, pakt je bij je lach-lurven en slingert je langs een kermis van onbetaalbaar kolderieke, dolkomische situaties. Houd u rekening met zuurstoftekort, want het wordt een avond non-stop lachen!
Na het veelgeprezen ‘Harrie Baba’ laat Van Eerd zijn alter ego Harrie Vermeulen ditmaal opdraven als babysitter. Niet dat hij er veel plezier in heeft. Harrie klaagt speen en been als hij moet babysitten. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er als altijd weer een enorme puinhoop van. En wat te doen als de baby’s ineens zijn verdwenen?


Tekst: Jon van Eerd | regie: Caroline Frerichs | muziek: Marco Braam | spel: Jon van Eerd, Arie Cupé, Zjon Smaal, Margo Dames en April van Amelsvoort | decor: Jos Groenier | kostuums: Arno Bremers

Harrie Baba terug in het theater!

Website: www.pretpakhuis.nl