Jeugd & Familie

Joris & de Drakentemmers

Het Laagland

Rabobank zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

In het eeuwenoude verhaal over Joris en de draak is Joris de held die een gevaarlijke draak doodt. Maar wat als Joris in werkelijkheid geen echte held is? Wat als hij zich laat tegenhouden door de drakenstemmen in zijn hoofd? Dan is het de hoogste tijd voor de Drakentemmers! Een vurig theateravontuur vol livemuziek en zang voor de hele familie. Over moed, doorzettingsvermogen en op jezelf vertrouwen.

Nacht vanaf 8

Na afloop van de voorstelling kun je meedoen aan 'de Nacht vanaf 8'. Tijdens een spannende workshop in 'Het Drakenlab', verander je in een jonge wetenschapper en ontdek je nieuwe draken! Ook ga je mee 'Op Drakenavontuur' door De Harmonie. Geef je snel op voor slechts € 4,50 incl. hapje en drankje!

Moed, doorzettingsvermogen en op jezelf vertrouwen: alle bezoekers krijgen er een flinke portie van mee tijdens deze muzikale familievoorstelling. Vijf Drakentemmers laten de wildste zaken de revue passeren: Wat zijn draken? Hoe vecht je tegen ze? En hoe overleef je de draken in jezelf, die ervoor zorgen dat je toch niet durft te doen wat je écht zelf wilt. In het eeuwenoude verhaal is Joris de held die een gevaarlijke draak doodt. Maar wat als Joris eigenlijk geen echte held is? Wat als hij zich laat tegenhouden door de drakenstemmen in z’n hoofd? Hoogste tijd voor de Drakentemmers om bij Joris het vuur flink op te stoken!

 


Wij feliciteren Joris & De Drakentemmers met het winnen van de ZAPP - Theaterprijs!

Vurig theateravontuur!

Website: www.hetlaagland.nl