Muziek

Kerst met De Kast

& Special Guest Iris Kroes en Jason Staal

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Al een kwarteeuw zijn de heren van de Friese band De Kast niet weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. In een tweemaal zestig minuten durend meeslepend muziekprogramma brengt De Kast zijn mooiste hits én een selectie van speciaal voor dit programma geselecteerde kerstsongs. Met dit jaar als special guest Iris Kroes en Jason Staal/

Een mooi meeslepend muziekprogramma voor de hele familie, dat warmte brengt in de steeds korter wordende dagen naar de sfeervolle Kersttijd toe, met de bekendste popband van het Noorden: De Kast!
Bij iedere show zal er een gast met de band meekomen; afgelopen jaar was Iris Kroes én ze nam haar harp mee! Wie er dit seizoen zijn of haar opwachting zal maken, dat blijft een verrassing!
Een twee keer zestig minuten durend programma met naast de mooiste hits van De Kast óók een selectie van speciaal voor dit programma geselecteerde Kerstsongs gebracht in soms een traditioneel en dan weer in een ‘De Kast-jasje’
De heren van de Kast hebben er zin in om ook dit seizoen samen met hun bezoekers er een onvergetelijke avond van te maken met ‘Kerst met de Kast’!

Welke artiest deelt ditmaal het podium met De Kast?

Website: www.dekast.nl