Kerstmis met Voice Male

Rabobank zaal

Rabobank zaal

Bij Kerstmis denken we aan besneeuwde landschappen, een knappend haardvuur, 'Last Christmas’ van Wham!, fonkelende lichtjes en zingende koorknaapjes. Voice Male beantwoordt inderdaad aan dat laatste beeld, hoewel zij knaapjes met buiken en baarden zijn. Al twee decennia sleeën de zes heren door een muzikaal winterlandschap. Met a-capellanummers, klassiekers en verrassende liedjes brengt Voice Male het publiek alvast helemaal in de kerstsfeer.

Ah Kerstmis! U denkt dan vast aan besneeuwde landschappen, een knappend haardvuur, een Disneyfilm, ‘Last Christmas’ van Wham, glühwein, ijsbanen op Grote Markten, fonkelende lichtjes en zingende koorknaapjes. Welnu, dat laatste is precies wat u vanavond kunt verwachten, zij het dan knaapjes met buiken en baarden.
In dit kerstprogramma sleeën de zes heren van Voice Male – al ruim twintig jaar on the road – door een muzikaal winterlandschap met leuke a-capellanummers, een slinger van grote klassiekers en minder bekend, vaak zeer verrassend werk. Voice Male brengt u vast helemaal in de sfeer. Jingle all the way!

Zang: Jan Coesemans, Harald Van Beeck, Jean-Pierre Bodson, Jan Vannot, Jo Annemans en Tijl Corremans

Website: www.voice-male.com