Klassiek

Keuringsdienst Klassiek | Cursus

Vier letzte Lieder - Richard Strauss

Drukkerij Van der Eems zaal 1 en 2

Prijs € 12,50
SERIEPRIJS € 10,-

Drukkerij Van der Eems zaal 1 en 2

Prijs € 12,50
SERIEPRIJS € 10,-

De tweede middag in deze serie waarin niet alleen beroemde werken centraal staan, maar ook de verschillen in registraties op cd. U bent van harte uitgenodigd uw eigen favoriete opname mee te nemen. De Vier letzte Lieder van Richard Strauss in de uitvoering van Jessey Norman zij het bekendst. Maar zij is niet de enige die ze vastlegde. Wat te denken van wijlen Lucia Popp en stersopraan Montserrat Caballe. Ook zij gooiden hoge ogen in deze verzameling liederen. Luister, vergelijk en beleef ook een uitvoering in beeld en geluid van deze indrukwekkende muziek.

De tweede middag in deze serie waarin niet alleen beroemde werken centraal staan, maar ook de verschillen in registraties op cd. U bent van harte uitgenodigd uw eigen favoriete opname mee te nemen.

De Vier letzte Lieder van Richard Strauss in de uitvoering van Jessey Norman zij het bekendst. Maar zij is niet de enige die ze vastlegde. Wat te denken van wijlen Lucia Popp en stersopraan Montserrat Caballe. Ook zij gooiden hoge ogen in deze verzameling liederen. Luister, vergelijk en beleef ook een uitvoering in beeld en geluid van deze indrukwekkende muziek.

Onderdeel van de serie ‘Keuringsdienst Klassiek’ zie pagina ….

Website: www.harmonie.nl