Cabaret

Kiki Schippers

MEER

donderdag

21

oktober
2021

20:30 uur

Accent zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

21

oktober
2021

20:30 uurAccent zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Leef alsof het je laatste dag is, Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan is het tijd om stil te staan bij alles wat zich heeft opgehoopt en vastgekoekt. Ze doet dat in een voorstelling met scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je nog meer?

De Telegraaf schreef over haar laatste programma WAAR: “Schippers trakteert haar publiek weer op muzikale pareltjes.” Muziek is inderdaad één van haar troeven, niet voor niets werd Kiki al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied van het jaar, de Annie M.G. Schmidtprijs, die zij in 2017 welverdiend won.

Scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart.

De Telegraaf over ‘WAAR’ ***:
“Schippers trakteert haar publiek weer op muzikale pareltjes. (...) Schippers’ liedteksten zijn nooit te expliciet, altijd zeer gelaagd en steeds weer verrassend. De cabaretière beschikt bovendien over een zangstem waarmee ze echt weet te raken.”

de Volkskrant over ‘WAAR’ ***:
“Als Schippers in het donker zingt over alle futiele dingen die ze vergeet en die ene persoon die ze maar niet vergeten kan, levert dat een moment op om te onthouden.”

 

Deel deze voorstelling:   E-mail