Jeugd & Familie

Kikker en de vallende ster

Theater Terra

woensdag

16

januari
2019

15:00

Rabobank zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Schminken | voor & na

Kinderfeestje

woensdag

16

januari
2019

15:00Rabobank zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Schminken | voor & na

Kinderfeestje

Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. Dan schiet ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker doen snel een wens. Maar na een tijdje zijn hun wensen nog niet uitgekomen. Kom je naar het theater om Kikker te helpen deze allemaal in vervulling te laten gaan? Een gloednieuwe familiemusical van Theater Terra naar de populaire boeken van Max Velthuijs.


Theater Terra, bekend van ‘Welterusten Kleine Beer’ en ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’, brengt de wereld van Kikker tot leven in een gloednieuwe familiemusical. Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. “Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen”, zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker doen snel een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen. Kom je naar het theater om Kikker te helpen ze allemaal in vervulling te laten gaan?

Kinderfeestje inclusief
Vier je feestje bij ons in De Harmonie! Je wordt feestelijk ontvangen met limonade en een zoete lekkernij, bezoekt een voorstelling en eet (voor of na de voorstelling) natuurlijk overheerlijke frietjes met een lekkere snack.
Prijs inclusief voorstelling € 15,- (reserveren is mogelijk vanaf 5 personen) | reserveer hier


Naar de boeken van Max Velthuijs
script en liedteksten: Bruun Kuijt
muziek: Fons Merkies
regie: Wesley de Ridder
spel: Wesley de Ridder, Linda Korevaar, Pepijn Schwartz en Ewout Heijbroek
decor-, poppen- en kostuumontwerp: Kathelijne Monnens
lichtontwerp: Bart van den Heuvel
geluidsontwerp: Erwin van den Broek

Website: theaterterra.nl