Jeugd & Familie

Kinderboekenbal

Opa Oma Diploma

Rabobank zaal

Prijs € 5,-
JEUGD € 6,-
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 5,-
JEUGD € 6,-
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar 'Opa en Oma, Voor altijd jong'. Het Kinderboekenbal start om 19.00 uur met de voorstelling Opa Oma Diploma. Is het moeilijk om opa of oma zijn? Marlies en Pieter vinden zichzelf geschikt, maar ze hebben geen kleinkind. Kunnen ze dan toch een opa-oma-diploma krijgen? Kom iets eerder, dan kun je heerlijke pannenkoeken eten! Aansluitend zijn er workshops en een heus bal met de Coolkidsparty.

Op vrijdag 7 oktober vieren we de Kinderboekenweek in  De Harmonie met voorstellingen, workshops en een echt Kinderboekenbal! Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar 'Opa en Oma, Voor altijd jong'.

S’ avonds om 19.00 uur is de voorstelling 'Opa Oma Diploma' voor kinderen vanaf 6 jaar.  Kom iets eerder, dan kun je pannenkoeken eten! Aansluitend zijn er workshops en een Kinderboekenbal met de Coolkidsparty.

Is het moeilijk om opa of oma zijn? Moet je ervoor leren of lukt het gewoon als je het wordt? Marlies en Pieter vinden zichzelf geschikt, want ze denken aan alle eisen te voldoen. Zij hebben de leeftijd, maken toffe muziek, kunnen met computers omgaan en doen aan sport. Alleen hebben ze geen kleinkind… Kunnen ze dan toch een opa-omadiploma krijgen? In dit familiespektakel mag iedereen stemmen en is er voor iedereen die het verdient een diploma.

Pieter Tiddens & Marlies Helder

Website: www.harmonie.nl