Jeugd & Familie

Kinderboekenfeest

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Rabobank zaal

VOLWASSENEN € 5,-
JEUGD € 6,-
incl. garderobe

VANAF 5 JAAR

Rabobank zaal

VOLWASSENEN € 5,-
JEUGD € 6,-
incl. garderobe

VANAF 5 JAAR

Oké, leuk: een theaterstuk over een waanzinnige boomhut van dertien verdiepingen maken. Maar waar vind je zo gauw vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla? Het is een hele uitdaging voor Andy en Terry. Zal hun theaterknaller er uiteindelijk komen? Meneer Monster zet zijn tanden in een van de meest verkochte kinderboeken in tijden en tovert dat om tot een voorstelling vol humor en tovenarij.

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Makkelijker gezegd dan gedaan, want waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd, dus niets staat een theaterknaller in de weg. Maar eerst nog even honderd marshmallows eten en de papegaai kietelen.
‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ is een van de leukste en meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster zet zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal en tovert de bestseller om tot een net zo knettergekke voorstelling vol humor en tovenarij. Een echte Meneer Monster-productie voor zowel jong als oud.


Tekst: Richard Tulloch | vertaling: Edward van den Vendel | regie: Liesel Badorrek | spel: Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven | decor: Jan-Willem van der Schoot | decor en kostuums: Jantien Roozenburg

Website: www.harmonie.nl www.meneermonster.com