Cabaret

Kirsten van Teijn

ZALF

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Haar hele leven al heeft ze jeuk. En van de wereld krijgt Kirsten van Teijn alleen maar nog meer jeuk. Moet ze krabben waar het jeukt of wordt het dan erger? En gaat het dan misschien toch weer ergens anders jeuken? Met haar tweede avondvullende show brengt de cabaretière de jeuk naar het theater. Maar ook zalf. Van Teijn pakt iedereen in. Een volmaakte mix van woord, expressie en gebaar.

Kirsten van Teijn heeft jeuk, al haar hele leven lang. Als kind ingepakt in een krabpakje, als puber in coltruien gepropt. En van de wereld om haar heen krijgt ze alleen maar nog meer jeuk. Alleen: moet ze krabben waar het jeukt of wordt het dan erger? En gaat het dan misschien weer ergens anders jeuken? Hoe het ook zij: met haar tweede avondvullende show brengt de cabaretière de jeuk naar het theater. Maar ook ‘ZALF’. “Met haar schaamteloosheid, onbetaalbare expressiviteit en prachtige liedjes pakt ze je volledig in. Een volmaakte mix van woord, expressie en gebaar.” (Cabaret.nl ****)

Schaamteloos en expressief cabaret

Website: www.kirstenvanteijn.nl

NRC Handelsblad ***:
“Met een stormkracht die aan de Duitse punkzangeres Nina Hagen doet denken – grotesk, grommend, gillend en gesticulerend. (…) Cabaretesk, intiem, ze heeft het allemaal in huis.”

Cabaret.nl ****:
“Kirsten van Teijn bewijst met ‘ZALF’ dat ze een blijvertje is in het cabaretlandschap. Met haar schaamteloosheid, onbetaalbare expressiviteit en prachtige liedjes pakt ze je volledig in. (…) Een volmaakte mix van woord, expressie en gebaar.”

Theaterkrant ***:
“Kwetsbare en vileine liedjes met hitpotentie.”