Toneel

Kom hier dat ik u kus

Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos e.a.

woensdag

3

april
2019

20:30

Rabobank zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Korting met dbiebpas

woensdag

3

april
2019

20:30Rabobank zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Korting met dbiebpas

De Vlaamse Griet Op de Beeck is ook in Nederland een fenomeen. Van Kom hier dat ik u kus, de tweede roman van de populaire schrijfster, werden inmiddels 360.000 exemplaren verkocht. Mirjam Koen regisseert de theaterbewerking van deze duizelingwekkend succesvolle roman over de complexe en pijnlijke verhoudingen in de familie van Mona. Een voorstelling vol humor, scherpte en ontroering met een topcast!


‘Kom hier dat ik u kus’, de tweede roman van Griet Op de Beeck, werd binnen een week na verschijning een bestseller en door het DWDD-panel uitgeroepen tot Boek van de Maand. Inmiddels zijn er ruim 360.000 exemplaren verkocht en ontving Op de Beeck vele prijzen voor haar wondermooie en aangrijpende roman.
Na het succes van de toneelbewerking van haar debuutroman ‘Vele hemels boven de zevende’ is nu Op de Beecks confronterende verhaal over Mona en de verhoudingen in haar familie voor het theater bewerkt. ‘Kom hier dat ik u kus’ wordt een toneelvoorstelling vol humor, scherpte en ontroering. Mirjam Koen regisseert een topcast met onder anderen Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos in dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde.


Tekst: naar de roman van Griet Op de Beeck | toneelbewerking: Janine Brogt | regie: Mirjam Koen | spel: Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos, Reinout Bussemaker en Misja Nolet

Website: www.toptheater.nl

De twee Mona's van ‘Kom hier dat ik u kus’ zijn mooi én triest - NRC????
‘Ik ben zo blij dat mijn mama mij altijd weer vergeeft.’ Au. - Volkskrant