Comedy

Kunst & Kitsch

Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper e.a.

Rabobank zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Een geweldige cast met onder anderen topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper en met lachkoning Jon van Eerd aan het roer: dat belooft veel! Snoijink is de tourgids in een saai landhuis. Ze wordt op staande voet ontslagen omdat zij de rondleiding met allerlei spannende zelfverzonnen extra’s bijkleurt. Uitdagende komedie met puntige teksten, onverwachte wendingen en doldwaze situaties!

‘Kunst & Kitsch’ van Peter Shaffer, onder meer bekend van het Oscar-winnende ‘Amadeus’, werd door Jon van Eerd bewerkt voor topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper. Het stuk biedt alle ruimte voor een fenomenaal staaltje comedy-acteren. De spannende samenstelling van de cast, met aan het roer de onbetwiste koning van de lach, maakt deze uitdagende komedie met haar puntige teksten, onverwachte wendingen en dolkomische situaties tot een voorstelling die bij velen hoog op de wishlist zal komen.
Snoijink speelt de tourgids van een oersaai landhuis. Zij wordt echter op staande voet ontslagen omdat zij met haar ongebreidelde fantasie de rondleiding met allerlei spannende zelfverzonnen extra’s bijkleurt. Haar chef (De Kuyper) krijgt echter last van haar geweten en gaat bij haar langs om hulp te bieden. De wonderlijke en potsierlijke vriendschap die hieruit ontstaat, is een vrijbrief voor fantastische dialogen, fascinerende humor en een onbetaalbare climax.


Tekst: Peter Shaffer | vertaling en regie: Jon van Eerd | met: Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper, Arie Cupé, Liza Zeijderveld e.a. | decor: Joris van Veldhoven | lichtontwerp: Uri Rapaport

Diva's in het theater, onder regie van Jon van Eerd

Website: www.pretpakhuis.nl