Muziek

LAKSHMI

ADEM

Accent zaal

Prijs € 18,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 18,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Singer-songwritertalent Lakshmi Swami Persaud heeft in Nederland veel indruk gemaakt met haar opvallende pop noir. Niet voor niets is zij vernoemd naar de godin van de liefde: op haar debuutalbum bezingt Lakshmi de liefde in al haar vormen. Haar persoonlijke, poëtische verhalen zijn verpakt in donkere, elektronische pop. Lana Del Rey meets Warhaus meets Massive Attack. Haar debuut in het theater.

Lakshmi Swami Persaud is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir. Ze is niet voor niets vernoemd naar de godin van de liefde: op haar debuutalbum bezingt LAKSHMI de liefde in al haar vormen. Maar de liedjes gaan ook over twintiger zijn, het leven van een vrouw in een mannenwereld, antiheld willen zijn, maar tegelijk verlangen naar erkenning. Ze verpakt haar persoonlijke, poëtische verhalen in donkere, elektronische pop met strijkers en heftige synths. Lana Del Rey meets Warhaus meets Massive Attack. Na intensief toeren langs clubs en festivals debuteert ze met ‘ADEM’ in het theater.


Concept, tekst, muziek en zang: Lakshmi Swami Persaud | regie en dramaturgie: Vincent van den Elshout | gitaar: Pascal Voorbraak | drums en percussie: Rogier van Roosmalen | viool en zang: Pauline Koning | bas en toetsen: Sjaak Thiessen | lichtontwerp en decor: Koen Wolterink en Juuke Schoorl

De Nederlandse Lana Del Rey

Website: www.lakshmimusic.com