Jeugd & Familie

Prijs € 18,-
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Willem van Oranje, Hugo de Groot, Jacoba van Beieren en andere historische personages komen voorbij in deze sprankelende muzikale tijdreis. Met kleurrijke decors, swingende muziek en veel humor komen de belangrijkste en opmerkelijkste verhalen uit de vaderlandse geschiedenis tot leven. Gebaseerd op het populaire, gelijknamige geschiedenisboek van Arend van Dam en Alex de Wolf.

Meet & Greet en Geschiedenis Experience
Na afloop van de voorstelling kan iedereen met de acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de jonge theaterbezoekers vóór de voorstelling in de foyer deelnemen aan de Geschiedenis Experience die bestaat uit diverse activiteiten over de Nederlandse geschiedenis.

De familievoorstelling ‘Lang Geleden…’ is gebaseerd op het populaire, gelijknamige geschiedenisboek van Arend van Dam en Alex de Wolf. Met kleurrijke decors en kostuums, swingende muziek en heel veel humor komen de belangrijkste en opmerkelijkste verhalen uit onze vaderlandse geschiedenis tot leven in deze gloednieuwe theatervoorstelling voor jong én oud. Het is een muzikale tijdreis waarin het publiek oog in oog komt te staan met prins Willem van Oranje, Hugo de Groot, die in een boekenkist uit Slot Loevestein wist te ontsnappen, en de jonge Jacoba van Beieren, die als vijfjarige werd uitgehuwelijkt aan een Franse prins. Het zal je maar gebeuren! Soms lijkt het bijna te sprookjesachtig om waar te zijn, maar alles is echt gebeurd!

Met: Pim van Alten, Sandra Dijkstra, Aron Bruisten, e.a.

Vrolijke en muzikale tijdreis door onze vaderlandse geschiedenis

Website: www.vanhoorne.com

Theaterkrant ★★★★
Lang geleden… is zowel historisch getrouw als fantasierijk en laat precies zien dat het goed vertellen van spannende verhalen de kracht is van zowel geschiedenis als theater.