Comedy

Late Lente

Ellen Pieters, Guido Spek, Sjoerd Pleijsier, Julia Herfst e.a.

dinsdag

27

november

20:30

Geannuleerd

Rabobank zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

dinsdag

27

november

20:30

GeannuleerdRabobank zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Mira is een beroemde zangeres, Bow een veelbelovend pianist. Zij is begin vijftig, hij midden twintig. De muziek brengt hen samen en wordt de soundtrack van een spannende flirt. Maar wanneer die ontaardt in een heftige liefde, komt hun omgeving resoluut in verweer. Mira staat voor het grootste dilemma van haar leven: volgt ze haar hoofd of haar hart? Pittige tragikomedie met onder anderen Ellen Pieters, Guido Spek, Sjoerd Pleijsier en Julia Herfst.

Mira Faber is een beroemde zangeres, Bow een veelbelovend pianist. Zij is begin vijftig, hij midden twintig. De muziek brengt hen samen en wordt de soundtrack van een spannende flirt. Maar wanneer die ontaardt in een heftige liefde, komt hun omgeving resoluut in actie. Ambities, reputaties en familiebanden dreigen de geliefden uiteen te drijven. Ego’s botsen, maskers vallen, harten dreigen te breken en Mira staat voor het grootste dilemma van haar leven: zichzelf redden of eindelijk zichzelf worden.
‘Late Lente’ is een brutale en pittige tragikomedie over de worsteling tussen hoofd en hart, ambitie en affectie en over wat groeit tussen de oren én tussen de lakens. Met een verleden vol leugens en een toekomst vol plannen is de hamvraag: hoe red je elkaar en daarna jezelf? De rollen worden vertolkt door onder anderen Ellen Pieters (genomineerd voor de Musical Award 2018 voor haar rol als Adèle Bloemendaal in ‘Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie’), Guido Spek, Sjoerd Pleijsier en Julia Herfst.


Script: Jeremy Baker | regie: Kees Prins | spel: Ellen Pieters, Guido Spek, Sjoerd Pleijsier, Julia Herfst e.a. | decor: Joris van Veldhoven | kostuums: Arno Bremers | licht: Coen van der Hoeven

Pittige tragikomedie

Website: www.impactentertainment.nl