Toneel

Laten we eerlijk zijn

Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth

zaterdag

13

april
2019

20:30

Rabobank zaal

Prijs € 26,50
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

13

april
2019

20:30Rabobank zaal

Prijs € 26,50
incl. garderobe en pauzedrankje

In het flatgebouw is groot onderhoud hoognodig. Drie stellen steken de koppen bij elkaar, maar al snel blijkt dat ook hun onderlinge relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. De makers van de succesvolle relatiekomedie ‘Hart tegen Hart’ slaan opnieuw hard en humoristisch toe met een gloednieuwe en pijnlijk grappige voorstelling. Met in de hoofdrollen Owen Schumacher (Koefnoen), topacteur Beau Schneider en comédienne Hanneke Drenth.


Het verhaal speelt zich af in een flatgebouw, waar van alles en nog wat aan moet gebeuren. Tijd voor groot onderhoud dus. Drie stellen steken de koppen bij elkaar, maar al snel blijkt dat hun onderlinge relaties ook een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Want hoe die jongens van tweehoog je totaal negeren in het trappenhuis is tekenend voor de manier waarop het huis gillend achteruitgaat. En over gillen gesproken; die brulboei op één hoog laat met haar stem de ruiten bijna springen. Zeiken over de buren was nog nooit zo grappig.
De hoofdrollen worden vertolkt door Owen Schumacher, die je natuurlijk kent als typetjeskanon uit ‘Koefnoen’, Beau Schneider is een van ‘s lands grootste acteertalenten en comédienne Hanneke Drenth maakte afgelopen seizoen furore als Jasperina in de theaterhit ‘De Grote Drie’.


Regie: Bruun Kuijt | spel: Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth

Met hoofdrollen voor typetjeskanon Owen Schumacher (‘Koefnoen’), topacteur Beau Schneider en comédienne Hanneke Drenth

Website: www.rep.nu