Festivals & Events

Leeuwarder Whisky Evenement

Rabobank zaal

Prijs € 27,50

Rabobank zaal

Prijs € 27,50

Whisky is populairder dan ooit. Tijdens het Leeuwarder Whisky Evenement kan worden ervaren waarom zoveel mensen hiervan genieten. Bij de stands kunnen bezoekers gedurende drie uren in totaal ruim honderd verschillende whisky’s proeven. De meer ervaren whiskyliefhebbers kunnen tegen een vergoeding daarnaast kennismaken met exclusievere whisky’s. Ook zijn er tijdens deze editie van het Leeuwarder Whisky Evenement weer masterclasses.

Whisky is populairder dan ooit en steeds meer mensen ontdekken dat je van whisky enorm kunt genieten. Tijdens de vierde editie van het Leeuwarder Whisky Evenement in De Harmonie kunt u kennismaken met Whisky in al zijn facetten.
Bij binnenkomst in De Harmonie ontvangt u een proefglas waarmee u langs de stands kunt gaan en, 3 uren lang, van meer dan 150 whisky’s kunt proeven. Wilt u, als u al wat meer ervaring heeft, ook de wat exclusievere soorten whisky proberen, dan wordt hiervoor een extra vergoeding gevraagd.
Tijdens deze editie van het Leeuwarder Whisky Evenement zullen er ook weer masterclasses zijn. De masterclasses zijn om 19.30 en 20.30 en kosten € 10,00 per stuk.

Website: www.leeuwarderwhiskyevenement.nl