Festivals & Events

T/M 16 JAAR € 10,-
65+ € 10,-
incl. garderobe

Zestig buitengewone dansers op het podium! De meesten van hen hebben weinig of geen danservaring. Tóch zetten zij een danstheatervoorstelling neer die de kijker van begin tot eind weet te boeien. Onder leiding van choreografe Grietine Molenbuur is door jonge Friese makers een avondvullend programma gemaakt, geïnspireerd op het thema migratie. Vanuit het motto: iedereen kan dansen, ongeacht mogelijkheden of achtergrond.

Zestig buitengewone dansers op het podium! De meesten van hen hebben weinig of geen danservaring. Tóch zetten zij een danstheatervoorstelling neer die de kijker van begin tot eind weet te boeien en die nog lang zal naklinken. Onder leiding van choreografe Grietine Molenbuur is door jonge Friese makers een avondvullend programma gemaakt, geïnspireerd op het thema Migratie.
Vanuit het motto: iedereen kan dansen, ongeacht mogelijkheden of achtergrond.

Website: www.letsdance.nl