Jeugd & Familie

incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Schminken | voor & na

Lev is stomvervelend. Niet vreemd dat zijn moeder heel boos op hem is. Maar zelf is hij nóg bozer en rent weg. Hij sluipt een onbekend gebouw binnen. Daar staat een rugbyteam een Maori-haka-lied te oefenen. Lev doet uit volle borst mee. Vanaf dat moment belandt hij van de ene gezongen wereld in de andere. Vindt zijn moeder hem nog terug? Een uitbundige, muzikale en kleurrijke voorstelling waarin het publiek voluit mee mag zingen.

Een muzikaal feest door vijf acteurs/zangers en een seniorenkoor, die in meerstemmig gezongen liederen de hele wereld over reizen.

Tekst: Joachim Robbrecht | regie: Flora Verbrugge | spel: vijf acteurs/zangers en een seniorenkoor | compositie en muzikale leiding: Romain Bischoff

Website: www.sonnevanck.nl