Jeugd & Familie

Lev

Theater Sonnevanck, Silbersee en Consensus Vocalis

zondag

12

mei
2019

15:00

Rabobank zaal

Prijs € 14,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Schminken | voor & na

zondag

12

mei
2019

15:00Rabobank zaal

Prijs € 14,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Schminken | voor & na

De voorstelling Lev is een muzikale reis door de meerstemmige liederen en geluiden van heel verschillende groepen mensen. Een feest van muziek, kostuums en spel. Vijf acteurs, een achtkoppig koor én het publiek zingen de liederen van het hele leven. Een voorstelling over het langzamerhand vinden van je eigen stem.


Lev heet hij. Omdat hij lef heeft én omdat Lev een afkorting van Leven is. Lev is kwijt. Zijn moeder zoekt hem overal, maar hij laat zich niet vinden. Hij wil de wijde wereld in, op avontuur! Onderweg ontmoet hij zingende voetbalsupporters en matrozen, praat met een tovenaar, wordt opgesloten door een enge schooljuffrouw en woont een tijdje in een wolvenroedel. Waar voelt hij zich thuis? Bij wie wil hij horen? En vindt zijn moeder hem nog…?

Lev is een coproductie van Theater Sonnevanck, Silbersee en het koor Consensus Vocalis. Een vervolg op de succesvoorstelling Wij gaan op Berenjacht van Sonnevanck en Silbersee in 2015. Regisseur Flora Verbrugge over Lev: “Zingen in een grote groep geeft je het gevoel dat je opgetild wordt, dat je samen boven jezelf uitstijgt, heerlijk! Dat gevoel is het startpunt van deze voorstelling en dat wil ik ook aan de kinderen in de zaal geven.”


Tekst Joachim Robbrecht
Regie Flora Verbrugge
Compositie Wouter Snoei
Assistent compositie Boris Bezemer
Muzikale leiding Romain Bischoff
Spel & zang Fanny Alofs, Laura Bohn, Brechtje Kat, Michael Muller en Tiemo Wang
Koor - Consensus Vocalis Gabor Balint, Fernando Linares Correa, Guido Groenland, Tom Jansen, Christoph Mac-Carty, Lodewijk Meeuwsen, Marion Prummel en Lette Vos
Decorontwerp Morgana Machado Marques
Kostuumontwerp Sanne Oostervink
Lichtontwerp Tim van 't Hof
Geluidsontwerp Maurits Thiel
Regieassistent Mika But
Techniek Jeroen van Terheijden, Maurits Thiel en Tom de Haas
Coproductie Theater Sonnevanck, Silbersee en Consensus Vocalis

Een muzikale reis naar het vinden van je eigen stem

Website: www.sonnevanck.nl

'Avontuurlijk muziektheater voor iedereen vanaf zes jaar. (...) Sonnevanck en Silbersee brengen opnieuw een overtuigend pleidooi voor muziektheater voor iedereen, waarbij door de inbreng van Consensus Vocalis de groepsscènes meteen de hele zaal meekrijgen.' - Theaterkrant