Te gast

Lezing Lions: Shift happens, 'deal with it'

Aranka Sinnema en Ruud Veltenaar

AEGON zaal

Prijs € 20,-
JONGEREN € 15,-

AEGON zaal

Prijs € 20,-
JONGEREN € 15,-

Toekomstfilosoof, TEDx-spreker en bijzonder hoogleraar Ruud Veltenaar en gedragspsycholoog Aranka Sinnema nemen je mee in een veranderende wereld onder de titel ‘Shift happens, deal with it!’.

In deze lezing komen verschillende mega trends aan bod die een helder beeld scheppen van onze toekomst. Je wordt op zakelijk en persoonlijk gebied verrast door verhalen over doorbraakinnovaties, nieuwe wetenschappen en technologieën.  Het verandert je visie op de toekomst, de crisis, je werk en op het leven. ‘Shift happens’ belooft jouw visie op de wereld te veranderen!
 
No nudge no glory
​Weerstand tegen veranderingen, geen zin om moeite te doen, er zijn 101 oorzaken waarom mensen niet ​meegaan met verandering. Nudging geeft een kijkje in de verborgen belevingswereld van de mens. Hoe kun je het gedrag van anderen beïnvloeden, hoe geef je mensen een duwtje in de goede richting, aan welke knoppen kun je draaien om toch je doel te bereiken? 
 

Ruud Veltenaar is filosoof, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar in London en Boston en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact ons leven en werk. Om de toekomst zelf te creëren heb je relevantie informatie, helderen inzichten en effectief leiderschap nodig. 

Sociaal Psycholoog Aranka Sinnema is specialist gedragsverandering bij Duwtje en geeft wekelijks masterclasses over nudging. De geheimen van ons onbewuste brein vertellen ons aan welke knoppen je kunt draaien om toch je doel te bereiken​.
Kijk voor meer informatie op www.ruudveltenaar.nl en www.duwtje.com

Een veranderende wereld en het veranderen van gedrag

Website: leeuwardenleowardia.lions.nl