Muziek

Lieve Bertha

Prachtexemplaar

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Koen Brouwer en Rens Polman van Lieve Bertha zijn lefgozers. Want hoeveel jongens van tien jaar besluiten om verder samen als artiest door het leven te gaan, mooie dingen te maken en die aan de hele wereld te laten zien? Ze wonnen de Grote Prijs van Nederland 2012 en maken brutale, grappige YouTube-filmpjes. Ook in het theater zijn ze prima op hun plek. ‘Bear’s Den en een vleugje Fleet Foxes meet Acda en De Munnik’ (Theaterkrant).

De lefgozers van Lieve Bertha – Koen Brouwer en Rens Polman – maken geen cabaret, geen film en geen Nederpop. En ook weer wel. Op hun tiende besloten ze om samen als artiest door het leven te gaan, mooie dingen te maken en die aan heel de wereld te laten zien. En horen. Want dat is waar ze goed in zijn. Misschien kent u Lieve Bertha als winnaars van de Grote Prijs van Nederland 2012. Of van de brutale, grappige You-Tubefilmpjes. Ook in het theater zijn ze prima op hun plek. “De hoge stemmen combineren vaak wonderschoon en zijn loepzuiver. Bear’s Den en een vleugje Fleet Foxes meet Acda en De Munnik.” (Theaterkrant)

Website: www.lievebertha.nl

Theaterkrant
“De hoge stemmen combineren vaak wonderschoon en zijn loepzuiver. Bear’s Den en een vleugje Fleet Foxes meet Acda en De Munnik.”