Theatercollege

Lieven Scheire

Live in Nerdland: DNA

donderdag

28

maart
2019

20:30

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

28

maart
2019

20:30Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Het gaat snel in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire zoekt het uit. Aan de hand van waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën voert hij u enthousiast door de wonderlijke wereld van de fysica.


Een theatercollege van Lieven Scheire – half wetenschapper, half mens – is altijd een hele belevenis: immer enthousiast voert hij je door de wonderlijke wereld van de fysica aan de hand van waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. En je hebt echt geen zes diploma’s nodig om zijn stand-up physics te kunnen volgen (hij heeft die trouwens zelf ook niet).
Het gaat snel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie. Welke ontwikkelingen op het gebied van DNA staan te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven te betreden? Lieven Scheire zoekt het voor jullie uit.

“Met een brede grijns en blinkende oogjes slaagt hij erin om iedereen enthousiast te krijgen”

Website: www.lievenscheire.be

De Standaard:
“Met een brede grijns en blinkende oogjes slaagt hij erin om iedereen enthousiast te krijgen.”