Visueel theater

Lost Project

Man Down

woensdag

16

oktober
2019

20:30 - 21:45 uur
Geen pauze

Accent zaal

Prijs € 17,50
JONGEREN € 12,50
incl. garderobe en pauzedrankje

woensdag

16

oktober
2019

20:30 - 21:45 uur
Geen pauzeAccent zaal

Prijs € 17,50
JONGEREN € 12,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Volwassen worden is niet makkelijk. Daarvan zijn de mannen van Lost Project het levende bewijs. ‘Man Down’ is een confronterende voorstelling over de man (door de vrouw). Gebaseerd op eigen verhalen en ervaringen van acht Lost Project-mannen, met op de regisseursstoel Priscilla Vaudelle. De mannen stappen uit hun comfortzone, waardoor het publiek de ware man krijgt te zien. Zonder de illusies, stereotypen en vooroordelen van de samenleving.


Volwassen worden is niet makkelijk en daar zijn de mannen van LostProject het levend bewijs van.
In Man Down gaan de acteurs in een afgesloten ruimte het gevecht aan met hun emoties, tonen zij de kwetsbaarheid van de man, overwinnen zij hun angsten en stappen ze letterlijk en figuurlijk uit hun comfort zone. Het publiek krijgt de ware man te zien zonder de illusies, stereotypen en vooroordelen van de samenleving.

Man Down is een confronterende voorstelling over de man (door de vrouw) en gebaseerd op eigen verhalen en ervaringen van acht LostProject-mannen met op de regisseursstoel Priscilla Vaudelle. Priscilla’s nieuwsgierigheid naar de man werd getriggerd door de verschillende mannen in haar leven: haar opa, haar vader, haar broer, haar man en haar (toen) toekomstige zoon. Dit resulteerde in een eerlijk stuk waar zij en de acteurs samenwerken om een divers maar vooral een reëel beeld van de man te portretteren.


Regie: Priscilla Vaudelle Spel: Tim van den Heuvel, Erwin Kiene, Guilermo Hamel, Robbie Wallin, Ziggy Knel, Joshua Sabajo, Ryan Pinas, Arman Tarhan Geproduceerd door LostProject en Stichting Tolhuistuin.

Eerlijke voorstelling met een rijkgeschakeerd én reëel beeld van de man

Website: lostproject.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail