Klassiek

Arriva Foyer

GRATIS € 0
INCL. LUNCH € 8,50

Op elke laatste vrijdag van de maand in de maanden oktober, november, januari, februari en maart biedt De Harmonie een gratis lunchconcert aan. Er treden jonge, veelbelovende musici op die worden geselecteerd in samenwerking met het Prinses Christina Concours. Het Lunette saxofoonkwartet zal het lunchconcert van november verzorgen.

Het Lunette saxofoonkwartet is ontstaan in 2016 op het ArtEZ conservatorium te Zwolle. De vier jonge dames leerden elkaar hier kennen tijdens hun studie. Ze voelden zich onmiddellijk met elkaar verbonden door hun gedeelde passie, muziek. Hun verschillende karakters vullen elkaar perfect aan en maken dit ensemble een dynamische groep.
Met een afwisselend programma, van Bach tot Piazzolla, laten ze de verschillende karakters van klassieke muziek horen.

Het kwartet had masterclasses met een aantal fantastische muzikanten waaronder het Apollo kwartet, het van Baerle trio en Purpura Pansa.

Naast het spelen in kwartet formatie neemt het kwartet deel aan verschillende projecten waar ze ook wel eens met een band of zangers spelen.
In 2018 maakte het kwartet hun radio debuut bij Opium op 4.

In de toekomst wil het kwartet graag hun repertoire uitbreiden met meer originele saxofoonkwartet stukken.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van het Lunette saxofoonkwartet? Volg het kwartet dan op Facebook en/of Instragram.

Het lunchconcert is een gratis, voorafgaand aan het lunchconcert kunt u een heerlijke lunch reserveren.

Verkoop start vrijdag 8 november.