Muziek

Maaike Ouboter

Vanaf nu is het van jou

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Muziektijdschrift OOR noemde haar in 2015 verschenen debuutalbum een prachtige Nederlandstalige luisterplaat. Nu is Maaike Ouboter terug met intelligente, kwetsbare en ontroerende liedjes over menselijkheid. Haar nieuwe voorstelling gaat over onmacht, onbegrip, verlangen, geluk, liefde en hoe aandoenlijk we kunnen zijn in al onze onhandigheid. Aan de hand van ontwapenende anekdotes neemt Ouboter het publiek mee in haar muzikale wereld.

In 2015 verscheen haar debuutalbum – “een prachtige Nederlandstalige luisterplaat”, aldus OOR – en speelde ze haar eerste theaterconcert, waarin ze jaren aan muziek, notities en zinsflarden uit haar opschrijfboekjes met het publiek deelde. Twee seizoenen verder is Maaike Ouboter weer terug. Haar nieuwe liedjes gaan over menselijkheid en de duizenden verschillende relaties die we met elkaar aangaan. Relaties die soms pijnlijk, ongemakkelijk en hilarisch zijn, maar toch vooral teder. ‘Vanaf nu is het van jou’ gaat over onmacht, onbegrip, verlangen, geluk, liefde en hoe aandoenlijk we kunnen zijn in al onze onhandigheid. Omdat we het zo hard proberen. En dat is ook wat waard. Maaike neemt u mee in haar muzikale wereld en vertelt ontwapenende anekdotes en verhalen, aan de hand van haar dit jaar te verschijnen tweede album.

Intelligente, kwetsbare en ontroerende songs.

Website: www.maaikeouboter.nl

OOR over haar debuutalbum: “Elf intelligente, kwetsbare en ontroerende songs. (…) Ouboter bezit de kracht om de liefde origineel en nooit pathetisch te bezingen, met een stem die lieflijk en zuiver klinkt. (…) Een prachtige Nederlandstalige luisterplaat.”